29 вересня у Голосіївському районі вперше відбулися змагання з алтимату — командного виду спорту з літаючим диском, у якому школярі мали можливість продемонструвати не лише свою фізичну підготовку, а й стратегічне мислення та командну взаємодію. Учні 5-6 класів з різних шкіл району зібралися, щоб позмагатися у цьому цікавому і динамічному виді спорту.

Протягом дня на спортивному майданчику панував справжній командний дух, а учасники продемонстрували не лише свою фізичну підготовку, але й важливі навички комунікації, співпраці та стратегічного мислення.

Команда Гімназії №110 гідно представила наш заклад та посіла почесне ІІІ місце, продемонструвавши чудову гру та згуртованість. Наші учні показали високий рівень підготовки, прагнення до перемоги та вміння ефективно співпрацювати у команді.

Особливу подяку висловлюємо вчителю фізичної культури Юлії Леонідівні Шосталь за підготовку команди, підтримку учнів та вагомий внесок в організацію спортивного заходу.

Організаторами цього заходу виступили Українська федерація літаючих дисків, Galina Yakovenko та ліцей №59. Щиро дякуємо їм за чудову організацію, підтримку розвитку цього виду спорту серед школярів та створення сприятливої атмосфери для змагань.

Гімназія №110 завжди підтримує активний спосіб життя та розвиток спортивних навичок серед учнів, і ми пишаємося досягненнями нашої команди!

#ГолосіївськаРДА #фрізібі #алтимат #змагання

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.