Школа – це другий дім. Це наш маленький світ, в якому все зрозуміле, дороге. Дивовижний світ! Світ дитинства і юності, світ знань і нових відкриттів, світ мистецтва і точних наук!

Школа – це великий будинок, де поруч існує радість і сльози, зустрічі і розставання. Як дбайлива і добра мати, вона віддає все найцінніше, що у неї є, не вимагаючи нічого натомість.

23 лютого ми були по-справжньому щасливі: навчалися в улюбленому закладі освіти, спілкувалися з вчителями, однокласниками, друзями; раділи урокам та  тішилися дзвінком на перерву, вітали один одного зі святами, усміхалися, будували плани на завтра, а ще дружно вдягали вишиванки і святкували День Соборності України, День Єднання, День рідної мови! Готувалися до майбутніх заходів.

Але ранок 24 лютого все змінив: плани, сподівання, мрії, задуми на весь навчальний рік.

Рано-вранці всі прокинулись від жахливого нападу ворога, як у страшному сні, ворожі танки зухвало ввірвалися на нашу землю, вибухи, бомби, ракети, винищувачі, вогонь, біль, крик, сирени,
зруйновані міста, покинуті будинки, скалічені душі, і смерті – багато смертей… Це дуже боляче.. Це страшно… Це неприпустимо у 21 століттті…

Але ми Віримо, що Нація Українців, яка голими руками зупиняє ворожу техніку, яка готова боротись за свою Свободу обов’язково Переможе! Шокований світ, який в унісон висловлює підтримку Україні!

Неймовірна гордість переповнює за нашу Армію! Українські Воїни, Ви Молодці, «ЗСУ — наші супергерої», «сумуємо за вами» та «Слава Україні!» — лунають чи не в кожному серці наших учнів, батьків та вчителів.

Віримо, що скоро дзвінок у нашому закладі освіти замінить сирени, а на шкільному подвір’ї гордо лунатиме Гімн України під мирним небом.
Єднаймося, Українці! МИ – СИЛЬНИЙ І НЕЗАЛЕЖНИЙ НАРОД! Ми вистоїмо!!! Ми переможемо!!! Ми ще відсвяткуємо!!!

Усе буде УКРАЇНА !!!
СЛАВА УКРАЇНІ!
ГЕРОЯМ СЛАВА!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.