Сьогодення не тільки випробовує нас на міць, героїзм, стійкість, але й на людяність. Вагомим доказом того, наскільки ми згуртовані, наскільки спроможні підтримувати один одного в цей складний час стала волонтерська діяльність нашої гімназії, які згуртувалися й показують, що ми єдиним фронтом, навіть у тилу, допомагаємо нашим захисникам наближати таку бажану Перемогу. Кожен робить посильний внесок – з вірою у ЗСУ, у мирне майбутнє, у перемогу добра над злом.

Здобувачі освіти продовжили ланцюжок благодійних справ. На цей раз наші гімназисти долучились до об’єднання українських жінок – волонтерів “Яворина Київ», яке утворилось і допомагає нашим воїнам ще з 2014 року. Вони займаються тим що плетуть сітки, кікімори, в’яжуть носки, шиють маскувальні костюми, сумки, тощо. В першу чергу співпрацють з батальйоном “Свобода”, і для інших підрозділів теж виконують замовлення. В кожну сітку вони вкладають дитячі малюнки та поробки.

Дізнавшись про цю організацію наші учні також захотіли долучитися. Вони під керівництвом вчителів та батьків організувалися та намалювали багато малюнків. Такими маленькими внесками вони допомагають дорослим швидше перемогти ворога.

Адже військові коли мають вільну хвилинку переглядають малюнки, носять їх у своїй кишені, чіпляють у бліндажах. Їх це надихає, надає сил і наснаги боронити країну.

Малюнки відтворюють патріотичний настрій дітей, велику подяку воїнам ЗСУ за мужність і героїзм у боротьбі з російськими загарбниками та побажання повернутись з перемогою до своїх домівок.

Коли фронт і тил єдині, ворогу нас не здолати. Працюємо на перемогу разом з дорослими волонтерами.

Дякуємо об’єднанню українських жінок – волонтерів “Яворина”, які впевненими кроками допомагають нашим захисникам наближати Перемогу!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.