Дорога наша родино – здобувачі освіти, батьки, педагоги, друзі, громадо.

Щиро вітаємо зі святом – Останнім дзвоником!

Цей  навчальний рік став для нас особливим, насиченим черговою порцією знань, умінь, та навичок, наповненим новими відкриттями та важливими подіями, повним роздумів, висновків, планів. Можна впевнено сказати, що для кожного він був різний, незабутній. Він показав багато чого, але головний меседж: вчителі, здобувачі освіти та їх батьки є справжніми партнерами у такому важливому процесі – процесі навчання.

Висловлюємо слова вдячності Управлінню освіти Голосіївської РДА,  Інклюзивно-ресурсному центру №1 Голосіївського району м. Києва, усім педагогічним працівникам гімназії №110, батькам за допомогу, розуміння та підтримку під час освітнього процесу, адже у нас з вами одна задача – допомогти дітям здобути знання, отримати життєвий досвід та стати гідними громадянами нашої держави.

Сьогодні 31 травня у нашій в дружній, по-сімейному теплій гімназії пройшов дуже зворушливий захід, присвячений закінченню навчального року 2023-2024, на якому зібралася вся наша родина.

Відкриття урочистої лінійки традиційно почалося з виконання державного гімну України, тримаючи руку на серці батьки, учні та педагоги підспівували «Ще не вмерла України і Слава, і Воля».

Пам’ять загиблих за Україну воїнів вшанували хвилиною мовчання.

У вітальній промові директор гімназії – Лариса Ігорівна Дубовик підбила підсумки навчального року, звернулася до здобувачів освіти, випускників, батьків, колег, громади.

«Дуже хочемо, щоб наші діти зростали під мирним небом, щоб майбутнє їхнє було наповнене радістю, благополуччям, успіхами, гордістю за Україну та любов’ю до рідної землі. Омріяної та довгоочікуваної перемоги нашій Україні! Україна – сильна, Україна – непереможна! Слава нашій землі і українським захисникам!» побажала директор.

Традиційно на святі були присутні гості, цього року це діюча депутатка Київради, представниця фракції УДАР,  Членкиня комісії з питань охорони здоров’я та соцполітики – Пинзеник Олеся Олександрівна. Вона привітала усіх присутніх із закінченням навчального року, висловила слова подяки адміністрації, педагогічному та учнівському колективам за високі досягнення у навчанні, спорті та творчості, а також за високу громадянську та соціальну активність. Також  побажала випускникам, щоб у їхньому житті назавжди залишилося тепло, яке вони отримали від батьків та вчителів.

У концертних номерах брали участь талановиті діти разом зі своїми вчителями і це було дуже зворушливо!

  • Патріотичний виступ “Вишиванка-код нації”;
  • Незабутній виступ рою “Хоробрі серця”;
  • Флешмоб під пісню майбутньої співачки Павлюк Діани учениці 7-А класу;
  • Прощальний вальс від 9-тих класів;
  • А на завершення свята випускники традиційно відпустили в небо жовто-блакитні кульки, попередньо загадавши своє найпотаємніше бажання.
  • Найкращі учні нагороджені грамотами за відмінне навчання. Святкові зустрічі, цікаві екскурсії, подорожі були  гарним завершенням цього навчального року.

Дякуємо усім, хто впродовж навчального року, підтримував та допомагав нам навчати та виховувати молоде покоління українців. Нехай час відпочинку і перезавантаження не мине даремно.

Бажаємо всім МИРУ, Перемоги, міцного здоров’я, впевненості в майбутньому, безпечного літа, і, звісно, скорішого повернення до нашої чудової Стодесятої гімназії

Усім випускникам ми бажаємо щасливої дороги! Професійного зростання, здоров’я, творчої наснаги, всього найкращого!

Любимо вас, пишаємось вами! Ви – гідне майбутнє нашої країни!

Низький уклін і щира вдячність нашим захисникам, які стоять на захисті України, разом з вами віримо у Перемогу!

Всіх зі святом Останнього дзвоника 2024 року!

Слава Україні! Героям Слава!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.