Сьогодні в Україні кожен день – це боротьба за незалежність та право на світле майбутнє. В умовах війни освіта стає особливо важливою, адже це один із інструментів, що допомагає будувати сильну і вільну державу. Саме завдяки нашим захисникам ми маємо можливість навчатися, розвиватися та планувати завтрашній день, знаючи, що нас оберігають ті, хто стоїть на передовій.

Учні 8-х та 9-х класів мали унікальну можливість зустрітися зі справжніми героями нашого часу. На зустрічі були присутні Віталій Ремінний, штаб-сержант батальйону «Гроза» бригади «Буревій», та Сергій Сілаков, відомий як український електронний музикант і саундпродюсер проєкту thekomakoma, який після мобілізації також став військовослужбовцем батальйону «Гроза». Сергій, родом із міста Підволочиськ Тернопільської області, відомий хітом «Танцюю сам», поділився своїм досвідом із передової та виконав кілька власних пісень для учнів.

Віталій Ремінний багато розповідав про життя своїх побратимів на фронті, ділився історіями, які доводили до сліз, показав відео про свій батальйон. Він відкрив учням очі на нелегке і водночас героїчне життя українських захисників, які кожного дня ризикують життям заради нашого спокою і свободи. Ці розповіді глибоко вразили всіх присутніх та викликали щиру вдячність у серцях учнів.

Директор гімназії Лариса Дубовик висловила вдячність гостям за їхній героїзм і наголосила на важливості їхнього внеску у наше майбутнє: «Завдяки вам, ми можемо продовжувати навчати молоде покоління та виховувати патріотів. Дякуємо за те, що прийшли до нас і поділилися своїм досвідом». Вона також вручила подяку від імені гімназії батальйону «Гроза», наголосивши на важливості єдності в цей складний час.

Ця зустріч дала учням глибоке розуміння того, яку ціну платять наші військові за наше мирне життя і можливість вчитися у рідних стінах. Вони усвідомили важливість підтримки захисників, і їхня активна участь у благодійних заходах — це маленький, але щирий внесок у нашу спільну перемогу. Наша родина гімназії  №110 продовжуватиме і надалі організовувати благодійні ярмарки та збори на потреби армії, розуміючи, що саме захисники тримають на своїх плечах наше майбутнє і нашу землю. Дякуємо всім захисникам. Пам’ятаємо кожного. Слава Україні! Героям Слава!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.