Скільки поколінь виросло на цій чудовій казці, яку написали брати Грімм багато років тому! Сюжет її відомий всім із дитинства: жила-була принцеса Білосніжка, у якої була зла мачуха-королева. Мачуха вважала себе найкрасивішою жінкою в світі, і розлютилася, коли дізналася, що її падчерка краща за неї. Підступна мачуха вирішила позбавитися своєї суперниці, наказавши мисливцеві відвести Білосніжкув ліс і вбити її. Але рука мисливця не піднялася на безневинну дівчину – він відпустив Білосніжку, залишивши її саму в страшному лісі…

18 грудня цього року  діти пільгових категорій нашої школи, за сприяння Управління освіти Голосіївської районної в м. Києві державної адміністрації, мали змогу відвідати безкоштовно виставу «Білосніжка і сім гномів» в Київському національному академічному театрі оперети.

Казкове дійство справило на маленьких глядачів велике враження. Дітям відкрились секрети і таємниці головного оперного театру України. Замилувалися прекрасним інтер’єром, кришталевими люстрами, венеціанськими дзеркалами, доторкнулися до оксамиту царської ложі, але головне – отримали величезне задоволення від перегляду Новорічної вистави, яка справила незабутнє враження на юних театралів!     

Бажаємо й вам побувати в чарівній казці оперети!!!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.