Щовесни, коли тануть сніги
І на рясті просяє веселка,
Повні сил і живої снаги,
Ми вшановуєм пам’ять Шевченка.

В історії кожного народу серед її великих творців є поети, імена яких оповиті невмирущою любов’ю і славою. Таким поетом українського народу є Тарас Шевченко, чия безсмертна спадщина – одна з найбільших вершин людського генія.

Так, 14 березня в спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням французької мови №110 імені К. Гапоненка відбулося свято з нагоди вшанування пам’яті Тараса Григоровича Шевченка.
Літературно-музичну композицію «Поетичний вінок Кобзареві» підготували учні 3-Б класу під керівництвом Черевко Т.С.

Метою заходу було розширення та поглиблення уявлень учнів початкових класів про великого майстра слова і пензлика, прищеплення любові до його творчості, до України, виховання справжніх патріотів своєї Батьківщини, гордості за людей, які прославили рідну землю.

До заходу були залучені учні 1-4 класів. Діти з захопленням та гордістю сприймали кожне слово про видатного творця, самі розказували вірші та показували сценки про маленького Тараса.

По-особливому прикрасили свято пісні 3-Б класу «Заповіт», «Реве та стогне Дніпр широкий», які і ще раз дали змогу відчути присутність Тараса Григоровича Шевченка у серцях кожного з нас.

 

Захід відвідали батьки і вчителі наших маленьких дослідників, які висловлюють подяку організаторам та учасникам свята.

Щасливі ми, що він був, є, буде вічно, поки живий наш народ. Пишаємося, що одного роду-племені з нашим великим Тарасом.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.