Знайомтесь, якщо ви, звичайно, незнайомі! Талановиті, творчі, працелюбні, найрозумніші, найшвидші, найкращі, найулюбленіші, які успішно засвоїли всі науки початкової школи. Наші самі найкращі 4-ті класи! Наше майбутнє!

23 травня  у 4-А класі та 28 травня у 4-Б класі відбулися свята Прощання з початковою школою. Вони пройшли на позитивній хвилі з ледь помітними нотками суму. В очах батьків та вчителів бриніли сльози радості і гордості за своїх гімназистів. Емоції і почуття переповнювали всіх присутніх в залі. З  приємністю згадували багато цікавого з життя класних родин. Зі словами вдячності зверталися діти до першої вчительки, вчителів, до мам та тат. Закінчився бал. Перегорнута ще одна сторінка шкільного життя. Попереду нові друзі, вчителі, предмети, відкриття, перемоги.

Ви з честю та гідністю пройшли  безмежними шляхами Першої країни знань нашої гімназії. Кожен клас виховав своє особливе  та яскраве  сузір’я зірок. Ми пишаємося усіма вашими здобутками й перемогами. Перед вами відкриваються нові горизонти, тож легкої дороги вам, крокуйте по ній гідно, високо несіть той вогонь знань і добра, який запалили у ваших серцяхЛитіна Леся Олександрівна та Черевко Тетяна Степанівна.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.