День вітання і прощання

Свято перших Букварів.

Перша сходинка зростання

Для найменших школярів.

Свято Букваря – одне з найзворушливіших свят, які проходять у нашій гімназії. Це не лише прощання з першим підручником, це і демонстрація перших досягнень, сміливих кроків та творчих здобутків найменших гімназистів.

З яким же нетерпінням вони чекали цієї події!

Як швидко пролетів рік. Як виросли першокласники. 18 талановитих зірочок 1-А класу. Сьогодні вони співали, танцювали, грали на сцені, як справжні актори.

А як же інакше?! Адже на свято завітало стільки гостей! Це і адміністрація, вчителі, мами та татусі, бабусі, братики й сестрички.

Подякували першокласники не лише Букварикові, а і своїм батькам. Це вони ділили їх перші невдачі, щасливі сльози, перші радощі і перемоги, коли вчилися читати і писати літери. Маленькі артисти заспівали пісню про матусю.

Гімназисти були настільки задоволені своїми виступами! В оченятах світились радість, захоплення та гордість.

Зі словами подяки виступила класний керівник – Зоя Володимирівна, яка подякувала батькам за допомогу в навчанні, витримку, любов, за добрі справи, які вони роблять з дітками для гімназії та нашої України.

Зі святом учнів привітала також директор гімназії – Лариса Ігорівна Дубовик, яка відмітила перші вагомі здобутки першачків. Сказала, що приємно було спостерігати за тим, що учні не лише освоїли Буквар, тобто навчилися читати, а ще й мають різноманітні здібності, а саме: творчість, креативність, здатність до співпраці, комунікативні навички та самовираження. Вона наголосила, що ці навички допоможуть дітям не лише в навчанні, але й у майбутньому житті.

На згадку про свято кожному гімназисту вручала “Паспорт здобувача освіти НУШ”.

Також директор звернулася до батьків учнів, привітавши їх зі святом Букварика, з тим, що їх дітки освоїли найважливішу книжку в житті, і порадила ні учням, ні батькам не зупинятися на досягнутому, а читати, читати, читати… Адже швидке і свідоме читання – це запорука успіху у навчанні.

Ну і в кінці всім побажала – нашої Перемоги, Миру, щастя та здоровʼя кожному.

Вся шкільна родина пишається здобутками наших першокласників і бажає їм надалі розвивати свої таланти та здібності.
Висловлюємо вдячність вчительці 1-А класу – Вереті Зої Володимирівні за організацію та проведення змістовного і цікавого свята Букварика. За щоденний труд навчання і виховання дітей, за уміння побачити і розвинути здібності гімназистів.

Також висловлюємо подяку в підготовці та проведенні свята, асистенту вчителя – Шевчук Наталії Олександрівні.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.