24 вересня 2019 року команда учнів 5- 6 класів нашої школи взяла участь у туристсько-краєзнавчому заході «Україна починається з тебе!», присвячений Дню туризму та 75-річчю Будинку дитячої та юнацької творчості.

Головна мета заходу заохочення учнівської молоді до занять туризмом і краєзнавством, популяризації  активних форм краєзнавчої роботи з учнями, розвитку духовної та фізичної досконалості, удосконалення володіння технікою спортивного туризму.

Для учасників краєзнавчого заходу була здійснена екскурсія за маршрутом: Голосіївський парк відпочинку та культури ім. М. Т. Рильського – Будинок дитячої та юнацької творчості (протяжність маршруту приблизно 2 км).

Школярі із захопленням демонстрували свої вміння та навички у спортивно-туриських змаганнях, перевіряли знання з краєзнавства та географії, взяли участь у туристсько-спортивній естафетах «Смуга перешкод» та змагання зі спортивного орієнтування «Лабіринт», а саме в’язання вузлів; тарзанка; тідвісний міст; купини; ліани; паралельні мотузки тощо.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.