Ось і промайнули 9 років!

Роки різнобарвної юності та окриленої молодості, наповнені сміхом, дружбою, радісними моментами, незабутніми пригодами та новими відкриттями.

14 червня в нашій гімназії  відбулося урочисте вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту випускникам 9-А та 9-Б класів.

На жаль, девятикласники-2024 завершили навчання в непростих умовах війни, проте дякуючи нашим захисникам, батьки та педагоги мали змогу організували для дітей атмосферу свята в такий важливий для них день.

Це святкова і визначна подія для кожного, оскільки це їх перший документ, їх перше самостійне здобуття.

Приємні слова привітань линули від директора гімназії – Лариси Ігорівни Дубовик, перших вчителів – Верети З.В., Луценко А.М.,  класних керівників – Миронової Ю.В., Гончар Н.В. та батьків.

Як було приємно дивитися на цих унікальних, талановитих, обдарованих учнів, котрі згадували свої шкільні роки та цікаві моменти шкільного життя, висловлювали свою любов та вдячність рідному навчальному закладу, педагогам та батькам.

Дорогі випускники! Адміністрація та  педагогічний колектив школи щиро вітають вас з довгоочікуваним святом отримання свідоцтва про базову середню освіту. Ви – наша гордість!  Бажаємо кожному з вас впевненості у собі, у своїх силах, непохитно вірити в свій успіх, у свою велику мету, в свою щасливу долю! Злагоди вам, здоров’я, наснаги, сили, витримки, миру та Перемоги!

Нехай вам щастить, дорогі наші діти!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.