1 жовтня у Гімназії №110 міста Києва стартував тематичний тиждень «Нація нескорених: від козацтва до сьогодення». Ми розпочали цей важливий день із національної хвилини мовчання, адже наш обов’язок — вшанувати пам’ять героїв, які віддали свої життя, захищаючи незалежність і свободу України.

Щодня в кожному класі проводиться хвилина мовчання, під час якої навчальний процес зупиняється, панує тиша, і відлік часу нагадує нам про подвиги захисників. Усі учасники освітнього процесу зупиняються у своїх справах, щоб віддати шану тим, хто боровся і продовжує боротися за майбутнє нашої держави. У ці хвилини кожен замислюється над тим, яку високу ціну платить Україна за свою свободу, і над тим, як ми можемо підтримати наших воїнів і продовжити цю боротьбу.

Сьогоднішня хвилина дала кожному можливість згадати тих, хто віддав своє життя заради світлого майбутнього нашої країни, і ще раз усвідомити важливість єднання нації в боротьбі за мирне небо. Ми завжди будемо пам’ятати полеглих героїв, а наш колектив продовжить навчати молоде покоління шанувати їхню пам’ять, бо їхній подвиг назавжди залишиться в історії України.

Вічна вдячність і пам’ять усім українським героям! Ви назавжди в наших серцях і пам’яті. Завдяки вам існує Україна!

#НаціяНескорених
Слава Україні! Героям Слава! Слава Нації!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.