Ефективна організація нововведень у закладі освіти залежить від розвитку його потенціалу, професійної компетентності педагогічного колективу до роботи в умовах пошуку, створенні науково-методичної та матеріально-технічної підтримки інноваційних змін.

12 червня 2024 року в Києві відбувся освітній форум на тему “Інноваційні рішення в закладах загальної середньої освіти в умовах війни”. Захід зібрав представників закладів освіти та методичних установ, які продемонстрували свої найкращі напрацювання та досвід упровадження інноваційних освітніх практик.

Під час заходу відбулися семінари, презентації, майстер-класи, дискусійні панелі та тренінги з актуальних питань інноваційного розвитку освіти. Вони були проведені за участю провідних фахівців і науковців Університету Грінченка, керівників закладів освіти та педагогів-практиків.

Учителі гімназії №110 міста Києва (Дубовик Л.І., Гуза Н.О., Мирончук В.В., Головко А.Ю., Шпак О.М.) взяли активну участь у форумі та відвідали різноманітні локації.

Форум став важливим кроком у розвитку інноваційних освітніх практик в умовах війни. Він показав, що, попри складні обставини, освітні заклади Києва активно впроваджують нові підходи та технології, спрямовані на покращення якості навчання та підтримку учнів і педагогів.

Вчителі гімназії №110 висловили впевненість, що отримані знання та досвід допоможуть їм краще адаптувати навчальний процес до сучасних викликів і потреб учнів.

Важливо, щоб вчителі йшли в ногу з часом!

Тримаймося! Ми – сильні! Ми – Україна!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.