Сьогодні, 11 вересня, у гімназії №110 міста Києва відбулася важлива зустріч для учнів 6-7 класів. Представники ювенальної превенції, а саме лейтенант поліції Бець Аліна Володимирівна (відділ ювенальної превенції ГУНП у м. Києві), капітан поліції Комісаренко Наталія Володимирівна та старший лейтенант поліції Янковець Тетяна Петрівна (Голосіївське управління поліції), провели змістовну бесіду на тему булінгу, кібербулінгу, кібербезпеки та мінної безпеки.

Поліцейські розповіли здобувачам освіти про те, як вчасно розпізнати булінг та кібербулінг, а також які дії необхідно вжити, щоб захистити себе. Особлива увага була приділена небезпекам Інтернету: учні дізналися про правила створення надійних паролів, уникнення шахраїв та небажаного контенту в мережі. Тема мінної безпеки також викликала великий інтерес, оскільки діти почули чіткі поради щодо поводження з підозрілими предметами та можливими загрозами.

Учні активно ставили запитання, цікавилися реальними випадками булінгу та кібербулінгу, а також ділилися власними думками про те, як вони можуть убезпечити себе у віртуальному світі. Особливо вразила дітей інформація про реальні загрози від вибухонебезпечних предметів і те, як важливо знати алгоритм дій у таких випадках.

Наприкінці зустрічі всі гімназисти отримали інформаційні пам’ятки, які допоможуть краще запам’ятати ключові правила безпеки. Ця подія стала корисним і пізнавальним уроком для дітей, що допоможе їм впевненіше орієнтуватися у питаннях особистої безпеки як в реальному, так і в цифровому світі.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.