Яскравий день спорту та радості для всіх учасників!

У Голосіївському парку культури та відпочинку імені М. Рильського відбувся легкоатлетичний пробіг “Біжу до перемоги”. Це особлива подія для нашої гімназії, де всі охочі могли долучитися до святкування активного способу життя та зміцнення здоров’я. Гімназія № 110 щороку бере участь у цьому заході, і цей рік не став винятком.

Учні нашої гімназії з захопленням ділилися своїми враженнями. Для багатьох цей пробіг був не лише спортивним викликом, але й символом єдності, віри у перемогу та надії на краще майбутнє. Участь у змаганнях надихає їх на нові досягнення та вкотре доводить, що спорт допомагає зміцнити дух і є важливою складовою нашого прагнення до успіху.

Серед юних спортсменів усі учасники отримали медалі фінішера, а найшвидші бігуни були нагороджені спеціальними відзнаками. Особливо ми пишаємося нашим учнем 3 класу – Дмитром Пелихом, який здобув ІІІ місце у забігу на 100 метрів серед хлопців.

Цьогорічний забіг став ще одним важливим кроком до нашої спільної перемоги, яка є важливою не лише на спортивній арені, але й у житті всієї країни. Спорт загартовує і надихає на нові звершення, а гімназія № 110 завжди залишається осередком спортивних досягнень та незламної волі до перемоги.

Щиро дякуємо Шосталь Юлії Леонідівні за організацію та активну участь у цьому важливому заході. Її підтримка та ентузіазм допомогли зробити цей день незабутнім для всіх гімназистів.

#Відділ у справах молоді та спорту Голосіївської РДА

#Голосіївський парк культури та відпочинку імені Максима Рильського

#гімназія_№110

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.