Ми, колектив гімназії № 110, з гордістю підтримуємо Збройні Сили України в їхній боротьбі за мир і незалежність нашої країни. Віримо, що наша підтримка, навіть у невеликих справах, має велике значення.

Протягом двох днів наші учні, працівники та батьки активно долучалися до збору необхідних ресурсів для військових. Ми зібрали продукти харчування, такі як: вода, чай, вермішель швидкого приготування, хлібці, вафлі, печиво, консерви та багато іншого. Завдяки зусиллям кожного, ми змогли підготувати пакунки, які передали військовій частині 3027, 2 батальону оперативного призначення, 4 роті оперативного призначення на “Бронеавтомобілях”.

Хочемо висловити щиру подяку всім учням, працівникам та батькам, які долучилися до цього важливого збору. Ваша активність та небайдужість – це справжня підтримка наших захисників, які щоденно борються за наше майбутнє.

Завдяки спільним зусиллям ми продемонстрували, що разом ми можемо зробити багато. Нехай наша допомога стане частиною великої справи, адже кожен з нас може внести свій вклад у перемогу! Ми продовжимо підтримувати наших військових і закликаємо всіх приєднуватися до цієї важливої справи. Слава Україні!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.