Напередодні Всесвітнього дня миру, який світ відзначає 21 вересня, Гімназія №110 міста Києва долучилася до святкування цього важливого для кожної людини свята. Для України, яка вже понад два роки бореться за свою незалежність, мир — це мрія та мета, до якої прагне кожен учасник освітнього процесу. Адже мир — це не лише відсутність війни, це безпека, спокій та можливість будувати краще майбутнє для своїх дітей.

У рамках відзначення Всесвітнього дня миру у гімназії пройшли різноманітні заходи під гаслом «Україна за мир!». Гімназисти створювали символічних “Ангелів миру”, які символізують надію та захист для усіх, хто зараз перебуває в зоні бойових дій. Старшокласники малювали стіннівки та плакати, присвячені темі миру та майбутнього України, як вільної та незалежної держави.

Також у класах проводилися уроки миру, де учні дивилися тематичні відеоролики про цінність миру, обговорювали актуальні виклики сьогодення та ділилися власними мріями про мирне життя. Класні керівники під час уроків звертали увагу на важливість мирного співіснування, на те, як війна змінює життя мільйонів людей, та наскільки важливо не втрачати надії на перемогу та відновлення миру. Особливо запам’яталось учням те, що мир – це добрі справи, взаємопідтримка та зусилля кожного для створення гармонійного суспільства.

Завершилися заходи надією на те, що мрія про мир, якого прагне весь український народ, незабаром стане реальністю. Учні та вчителі гімназії №110 вірять, що спільними зусиллями, взаємною повагою та прагненням до добра ми обов’язково наблизимо перемогу та повернемо мир в нашу країну.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.