27 вересня на стадіоні НТК імені В. Баннікова в Києві відбувся соціальний проєкт “Відкриті уроки футболу,” який організувала Українська асоціація футболу. Цей захід став важливою подією для дітей, надавши можливість не лише вдосконалити футбольні навички, але й налагодити дружні зв’язки. Серед учасників були 72 дитини, зокрема діти з особливими освітніми потребами, діти внутрішньо переміщених осіб, позбавлені батьківського піклування та діти військовослужбовців. Учні нашої гімназії також взяли активну участь у цьому масштабному футбольному святі.

Захід розпочався з динамічної розминки, після якої учасники розподілилися по секторах футбольного поля. Кожна команда мала можливість займатися під керівництвом кваліфікованих інструкторів. У складі журі цього заходу була наша колега, вчителька фізичного виховання – Шосталь Юлія Леонідівна.

Завдяки спеціальним вправам та ігровим елементам, фестиваль перетворився на справжнє свято спорту та єднання. Усмішки та захоплення дітей стали найкращою винагородою для організаторів і інструкторів.

Проєкт “Відкриті уроки футболу” підтримується Фондом Нова Демократія (NDF) та Асоціацією крос-культурних проєктів (CCPA) з Данії, а його головною метою є підтримка дітей, які постраждали від війни.

Щиро дякуємо нашій колезі Юлії Леонідівні Шосталь за активну участь у проведенні цього важливого заходу, а також Українській асоціації футболу та всім організаторам за можливість подарувати дітям незабутні моменти радості та згуртованості!

 

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.