Новий рік – одне з найдавніших і найпопулярніших свят. Це одне з найбільш таємничих, урочистих і родинних свят, яке обіцяє здійснення мрій кожному, хто вірить у дива. А поринути у казку завжди допоможе школа, яка огорне вас любов’ю, наче сімейне вогнище.

Новорічні ранки у нашій школі традиційно збирають учнів у чарівно прикрашеному актовому залі, біля розкішної ялинки. Цього року у заході брали участь не лише учні початкової школи, а й середньої та старшої. 

Новорічні свята – це чудовий спосіб проявити свої акторські здібності. Активними учасниками на новорічних дійствах стали учні 9-А класу під керівництвом Лаврик І.М., учні 7-Б Максименко М.Л. та учні 7-А керіник Терлицька О.М.

     Відомі казкові персонажі – Чаклунка, Баба Параска, Мишка, Бабка Йожка, Зайчик, Кощій, Дід Мороз , Снігуронька, та багато інших завітали в гості до учнів, подарували море емоцій, гарного настрою, пісень конкурсів і хороводів.

     Діти з великим запалом та задоволенням брали участь увеселих рухливих конкурсах. Кульмінацією свята було новорічне привітання від Діда Мороза та вручення солодких подарунків дітлахам.

Висловлюємо щиру подяку всім юним артистам, які приймали участь у новорічних святах.
Швидко промайнув  святковий день, а далі на наших учнів чекають  довгоочікувані  зимові канікули.
І у кожного, дорослого і малого, у серці зародилась надія – що в новому році неодмінно здійсняться усі мрії, які ми загадаємо під  ялинкою. Адже новорічний час – чарівний, і всі побажання неодмінно збудуться!!!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.