Роль педагога є ключовою у формуванні суспільства. Учитель закладає моральну основу нації, розкриває перед учнями різні грані багатовимірної дійсності і закликає бути активними творцями нового життя, побудованого на принципах поваги до іншого, патріотизму, шанобливого ставлення до своєї мови, культури та історії.

Саме учитель формує світоглядні принципи, практичні уміння, визначає рівень моральності та етичної відповідальності перед своєю країною. Нині Україна розпочала складний процес реінтеграції до Європи і на учителів покладено відповідальність за виховання європейських українців, майбутніх громадян ЄС, які, утверджуючи свою самобутність, залишаються відкритими для світу.Праця вчителя – це постійне вдосконалення його особистості, пошук нових ідей, методів, прийомів під час проведення уроків та позакласних заходів. Основне – любов і повага учнів. Саме за допомогою такого конкурсу як «Учитель року» педагог активізує усі свої знання, пізнає нові висоти педагогіки й розуміє: якби складно не було, він обрав гідну професію – «сіяти розумне, добре, вічне»

Урочиста церемонія нагородження переможців відбулася 27 грудня у актовій залі Голосіївській районній в місті Києві державній адміністрації.
ЇЇ відкрив народний художній колектив вокально-хореографічна студія “Світанок”.

Настасенко Олександр Григорович – перший заступник голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації, який подякував освітянам за їх нелегку справу навчання і виховання молодого покоління. Також він побажав їм не зупинятися на досягнутому, крокувати вперед й надалі реалізовувати свої творчі задуми.

Начальник управління освіти – Полторак Галина Миколаївна привітала переможців конкурсів і побажала невичерпної енергії, оптимізму, сили у виконанні почесної місії – творіння добра, виховання обдарованої особистості, поширення знань і професіоналізму.

Галина Миколаївна слушно підкреслила, що конкурс для вчителя щодня, на кожному уроці – це випробування на професіоналізм, майстерність, людяність, на вміння працювати творчо і формувати гідних будівничих нашої держави. Учителі мають бути впевненими, що вони не залишені наодинці з проблемами: усі ми спільно будуємо Нову українську школу.

Організатори привітали усіх з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим! Від усієї душі побажали всім присутнім мирного неба над землею, міцного здоров’я, щастя, душевної рівноваги, оптимізму та стійкості духу, нових наукових і творчих відкриттів, гідних нагород. Хай у Новому році Ваші оселі наповняться любов’ю, злагодою та добробутом.

Адміністрація школи висловлює щиру подяку учасникам, журі та співорганізаторам Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019», бажаємо всім творчих злетів, міцної витримки і, найголовніше, – вдячних, старанних і талановитих учнів!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.