У культурі практично будь-якого народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. Вишиванка – яскравий приклад і підтвердження цьому.

Вишиванка – символ національної гордості, генетичний код, що єднає українців і презентує Україну у світі, оберіг, який об’єднує і надихає на нові перемоги.

Вишиванка – ланцюжок єднання минулого, сьогодення та майбуття українців.

Вишиванка – символ здоров’я та краси, оберіг щасливої долі та родової пам’яті.

18 травня  2023 року Україна відзначає День вишиванки. Це свято, покликане сприянню єдності і культурного відродження всього багатонаціонального українського народу.

І цього року наша шкільна родина також долучились до його відзначення.

Діти, вчителі та працівники одягнули найбільшу гордість нашого народу – українську вишиванку.

Протягом дня було проведено безліч виховних заходів даної тематики. Це і тематичні уроки, на яких пригадали цікаві історичні факти про наш традиційний одяг, про українські традиції, читали та розказували вірші, виконували творчі роботи з українською символікою, малювали та виготовляли поробки.

Наприкінці дня вся шкільна родина провела імпровізований флешмоб  “Вишиваємо перемогу”. Всі були єдині у думці, що таке свято об’єднує і ми відчуваєм себе справжніми українцями та налаштовані на збереження культури, звичаїв й традицій свого народу.

Гарний настрій, позитивні емоції, відчуття гордості за приналежність до українського народу не залишав заклад протягом всього дня.

СШ №110 вітає усіх з Днем вишиванки!

Оберігаємо нашу Батьківщину та об’єднуємося задля перемоги!

Дякуємо кожному, хто присвятив своє життя збереженню традицій.

Сильна, незламна, смілива і вільна! З Днем вишиванки, Україно!

#Моя_вишиванка

#Вишиванка_код_нації

#День_вишиванки_2023

#ВишиваємоПеремогу

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.