Спорт, мистецтво, патріотичне виховання, краєзнавство, туризм, мальовничі краєвиди, екскурсійні мандрівки історичними локаціями міста, майстер-класи та багато-багато цікавого – програма наших креативних заходів під час канілул цьогоріч дуже насичена. Їх організували для того, щоб компенсувати час, що був згаяний під час повітряних тривог.

І це зовсім не мозковий штурм, а навпаки – можливість перезавантажитися, здобути цікаві знання, вміння, а ще – нові знайомства і позитивні враження.

Протягом тижня учні нашої гімназії здійснили подорож до:

  Музей Води в Києві: Гімназисти 7-А класу дізналися про важливість водних ресурсів та їх збереження. Вони мали змогу побачити різні експонати, що демонструють процес очищення води та значення води в житті людини.

  Екскурсія до Музею Науки на ВДНГ: Відвідавши Музей Науки на ВДНГ, учні 2-А, 3-Б поринули в світ наукових експериментів і технічних досягнень. Вони мали можливість брати участь у різноманітних інтерактивних експозиціях, які розкривають закони фізики, хімії, біології.

  Пішохідна екскурсія вулицями Києва: Під час пішохідної екскурсії вулицями Києва учні 5-А, 8-Б класу ознайомилися з історичними та культурними пам’ятками столиці. Вони дізналися про архітектурні шедеври та визначні місця, які формували обличчя міста протягом століть.

  Національний музей літератури України в Києві: Відвідавши Національний музей літератури України, учні 8-Б занурилися в багатий світ української літератури. Вони дізналися про відомих письменників та поетів, їхні твори та вплив на розвиток української культури.

  Екскурсія в Пожежну частину: Під час екскурсії до Пожежної частини учні 2-Б дізналися про нелегку роботу пожежників. Вони побачили сучасне обладнання для гасіння пожеж та ознайомилися з правилами пожежної безпеки.

  Похід до кінотеатру на мультфільм «Гарфілд»: Під час походу до кінотеатру учні 2-А, 2-Б, 3-Б насолоджувалися переглядом веселого та захоплюючого мультфільму «Гарфілд». Вони весело провели час, слідкуючи за пригодами улюбленого кота.

  Боулінг: Відвідування боулінгу стало чудовою можливістю для учнів7-Б активно провести час та випробувати свої спортивні здібності. Вони змагалися в кидах кулі, намагаючись збити якомога більше кеглів.

  Пізнавальна екскурсія по Києву: Під час пізнавальної екскурсії по Києву учні 2-Б дізналися багато цікавого про історію та культуру міста. Вони відвідали відомі історичні місця, такі як Софійський собор, Андріївський узвіз та Золоті ворота.

 Театр в закладі: Наші здобувачі освіти люблять мистецтво, кіно. Ми вирішила урізноманітнити їхнє життя театром. Тому що саме завдяки театральному мистецтву наші діти здобувають безпосередній «живий» досвід співчуття та співпереживання, досліджують чужу та власну експресію. Учні початкових класів мали можливість побувати у ляльковому театрі на виставі “Гидке каченя”.
Діти отримали море вражень та велике задоволення від перегляду вистави.

 ВДНГ: 4-Б  відвідали мотузковий парк та зону батутів. Вони активно проводили час, долаючи мотузкові траси різної складності та стрибаючи на батутах, що сприяло розвитку їх фізичних здібностей та командної роботи.

Цей тиждень був надзвичайно насиченим та продуктивним для наших учнів. Вони мали можливість поєднати навчання з відпочинком, відвідуючи різноманітні музеї, історичні місця, кінотеатри, тощо. Кожен захід не тільки збагачував їх новими знаннями та вміннями, але й сприяв розвитку соціальних навичок та емоційного інтелекту. Така програма допомагає дітям компенсувати час, втрачений через повітряні тривоги, і надає їм можливість перезавантажитися, отримуючи при цьому позитивні враження та нові знайомства.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.