Всі ми знаємо, як з кожним роком росте кількість порушень зору у дітей, що обумовлено впливом багатьох факторів сучасного життя. Це і погана екологія, і користування гаджетами, та ще багато різних чинників. Також всі знають, що дитині потрібно перевіряти зір навіть частіше, ніж дорослій людині. Але шалений ритм повсякденного життя призводить до того, що навіть найуважніші та турботливі батьки довгий час відкладають візит до офтальмолога.

В нашій країні є люди, яким не байдуже дитяче здоров’я, які поставили за мету проводити обстеження зору у навчальних закладах.

Акція “Дитинство треба бачити” є надзвичайно важливою для збереження зору дітей, оскільки сучасні умови життя вимагають постійної уваги до здоров’я очей. Завдяки злагодженій співпраці ГО “Асоціація дитячих офтальмологів та оптометристів України”, КДП НДСЛ “ОХМАТДИТ” та компанії ТОВ “Равіта Україна”, наші учні отримали можливість пройти якісне обстеження та отримати рекомендації від найкращих спеціалістів.

Огляд, проведений 20-21 травня 2024 року в нашій гімназії, став ще одним кроком на шляху до здорового дитинства. Лікар-офтальмолог Нетребін Леонтій Іванович та медична сестра Труніна Лариса Григорівна не тільки виконали професійне обстеження зору, але й провели інформаційно-просвітницьку роботу серед дітей, наголосивши на важливості збереження зору та правильного догляду за очима.

Дякуємо всім організаторам та партнерам за їхню підтримку і піклування про здоров’я наших дітей. Працівникам ОХМАТДИТУ висловлюємо особливу подяку за їхню високопрофесійну роботу та турботу про наших гімназистів.

Сподіваємося, що такі ініціативи стануть постійними і допоможуть багатьом дітям зберегти зір та здоров’я на довгі роки.

Допоможімо дітям бачити світ краще!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.