Дитяча книга – це цілий світ, що знайомить із цікавими героями й різними ситуаціями, на прикладі яких та разом із якими маленькі читачі пізнають життя, переймають духовні цінності, дорослішають, розвивають уяву й мислення. Книги виховують в них інтерес до пізнання довкілля, любові до природи, до рідної землі, до України.

Писати книги – це велика праця, але одним з важливих завдань автора є зв’язок який він має створити між собою і читачами.

28 вересня відбулось справжнє свято книги, адже ми запросили неймовірну дитячу письменницю чарівницю-казкарку – Лілію Гудзь.

Маленькі читачі з величезним задоволенням і відкритими ротами слухали кожне слово письменниці, познайомилися зі світом авторської казки, дізналися про цікаві й веселі секрети письменницької праці, відчули себе письменниками, мали змогу поставити свої питання до казкарки та придбати книгу авторки з її автографом.
Гарний настрій, приємні враження та маса позитивних емоцій!

Зустріч з пані Лілією  залишила в дитячих серцях тепло і радість від спілкування, бажання прочитати ще більше творів сучасної української літератури для дітей.

Головною метою подібного роду заходів є не тільки знайомство дітей з творчістю письменниці та естетична насолода від спілкування з автором, а й залучення їх до читання книг.
Адміністрація, класні керівники та учні 3-4-их класів надзвичайно вдячні Лілі Гудзь за незабутній захід.

З нетерпінням чекаємо наступної зустрічі!

 

#казкові_мандри

#письменники_дітям

#Школа_110_читає

#Казкові_зустрічі

#Авторські_зустрічі_Лілія_Гудзь

#До_нових_казкових_зустрічей

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.