17 грудня у нашому закладі освіти відбулась цікава та пізнавальна зустріч з шкільними офіцерами поліції: Паштальян Л.В. та Стасюк О.В., з учнями (1в, 2а, 3б, 6а, 7а, 7б, 8а, 8б, 9а, 9б, 10 класів.).

Під час якої висвітлювались питання захисту прав дітей, їх обовязки, шкідливі звички, ПДР , правила спілкування з незнайомцями, види та прояви булінгу, а також адміністративну та кримінальну відповідальність неповнолітніх.

Діти дізналися, як поводитися, коли залишилися вдома самі, як зробити шлях зі школи додому безпечним, як протидіяти булінгу та не наражатися на небезпеку в Інтернеті.

Не оминули працівники поліції ще однієї життєво необхідної теми – неухильне дотримання правил дорожнього руху. Інспектори розповіли учням як безпечно та правильно переходити дорогу, нагадали основні правила безпечної поведінки, наголосили на використанні світловідбиваючих елементів.
Також поліцейські акцентували увагу здобувачів освіти на булінгу та способах його подолання.

Учні брали активну участь у розмові, наводили яскраві приклади та ставили поліцейським актуальні питання.

Також у ході зустрічі обговорювались питання безпечного проведення зимових канікул та правила БЖ під час відзначення новорічних свят.

Працівники поліції дали вичерпні відповіді на запитання учнів, які їх цікавили.

Метою таких зустрічей зі школярами є не лише вберегти їх від негативних явищ в шкільному та громадському середовищі, а й донести до них, що, правоохоронці, є їхніми друзями, до яких в будь-який момент можна звернутися за допомогою чи навіть порадою.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.