Немає більшої біди, ніж хвороба дитини. Приходить неочікувано, руйнує всі плани, забирає спокій й надії на майбутнє. Непрохано постукала біда у двері родини Пустовойтових. 17 листопада 2018 року о 16.50 біля навчально-тренувальної бази ФК “Динамо”, що в Кончі – Заспі, Денис потрапляє у страшну аварію.

«Денис  –  учень 10-го класу нашої школи. Це звичайна, розумна та життєрадісна дитина. Який дуже полюбляє спорт, зокрема футбол. Як людина, Ден (так лагідно називають його друзі) дуже добрий і позитивний, чемний, ввічливий та щирий. Завжди досягає своєї мети. Вміє розвеселити тоді, коли друзям сумно, має добре почуття гумору, веде здоровий спосіб життя. Душа компанії, знає коли промовчати, а коли сказати слово, знає, як правильно поступити в тій чи іншій ситуації, незважаючи на свій юний вік, він мудрий, у думках та діях…»

В наслідок аварії отримує дуже важкі травми. Довгий час лікарі боролись за його життя. Дякуючи небайдужості та професійним діям лікарів, вдалось врятувати життя юнакові. Зараз Денис проходить дуже важкий період реабілітації після отриманих травм.
За домовленістю з директором СШ №110 Ларисою Ігорівною та представниками Дитячо-юнацької футбольної ліги України. Було вирішено провести 23 травня 2019 р. благодійний шкільний ярмарок серед дітей школи та всіх небайдужих, щоб допомогти матеріально на відновлення та реабілітацію Дениса.

У цей день територія школи наповнилась запахами смачної випічки та неймовірних кулінарних шедеврів. Із великою любов’ю та почуттям відповідальності поставилися до проведення цього заходу адміністрація, батьки, учні школи, класні керівники, педагог-організатор. Подвір’я  школи перетворилося на торговельний міні-павільйон, парти – на прилавки переповнені різним товаром. Кошти, які зібрали на заході передадуть матері Дениса.

У цей день до школи завітав шкільний офіцер поліції М. М. Полюхович. У ході зустрічі,  він нагадав правила дорожнього руху, правила поводження в різних екстремальних ситуаціях, зокрема на вулиці і під час дороги додому і до школи. Побажав усім бути законослухняними та дисциплінованими учасниками дорожнього руху.

На цьому сюрпризи не закінчилися.  Також на ярмарок у школу завітав і сам Денис. Відбулася зустріч Дениса з вчителями та однокласниками. Діти не відходили від нього. Бажали здоров’я і швидкого одужання. Шанс на одужання є у кожного. Головне щиро вірити в це, не опускати руки і мріяти. Адже найбільш заповітне обов’язково збудеться.

Без перебільшення, весь шкільний колектив вважає, що ми, українці, – народ щедрий, гостинний, дружній, доброзичливий. Така наша вдача, такий менталітет. І ми ще не раз проведемо ярмарок милосердя, адже наші серця відкриті для добрих, благодійних справ.

Ми дякуємо всім тим, хто долучився до благодійного заходу, тим, хто готував, продавав, купував та підтримав сім’ю Пустовойтових. Хлопчику ж бажаємо якнайшвидшого одужання, а батькам терпіння та наснаги!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.