Уже стало доброю традицією для нашого закладу освіти організовувати благодійні ярмарки на підтримку ЗСУ.

Для продажу приготували різноманітні смаколики, випічку. Кожен клас, який брав участь у ярмарку, намагався не лише вразити оригінальністю та творчим підходом в приготуванні страв, але й зібрати якомога більше коштів для підтримки наших захисників. Учні активно запрошували до своїх столів, рекламували товар, у який було вкладено часточку душі.

На зібрані кошти ми купуємо все що необхідно військовим, передаємо в різні організації це: БО «Жінки Київщини», Благодійного фонду Сергія Гулієва, на допомогу нашим (вчителю-захиснику, випускникам військовим та випусникам-волонтерам), нашим героям, які мужньо захищають Україну від ворога та наближають таку довгоочікувану Перемогу. Щоб кожен воїн відчував, підтримку та впевненний тил.

Дякуємо всім і кожному особисто, хто долучився до цього заходу, за активність, ініціативність, небайдужість і підтримку наших Збройних Сил!

Ми пишаємося нашими учнями, які мають добрі серця та залюбки беруть участь у заходах, що вчать їх бути небайдужими, активними, милосердними, формують активну громадянську позицію. А також дякуємо батькам наших школярів, які відгукнулися та підтримали дітей, допомогли їм у приготуванні смаколиків, влаштувати ярмарок”

Наша СИЛА – у нашому ЄДНАННІ!

Об’єднуймо зусилля заради Перемоги!

Дуже дякуємо за зворотній зв’язок. Попри тяжкі бої, наші захисники знаходять час подякувати нам, надіслати фото-звіти, подарунки дітям та закладу.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.