Ми живемо у нелегкі часи, коли триває боротьба за нашу свободу. Не можна стояти осторонь подій, які відбуваються навколо нас, і свою громадянську позицію не потрібно боятися демонструвати.

Допомогти героям-бійцям, які захищають нашу Україну, боряться за наше майбутнє – це обов’язок кожного з нас. Адже українські захисники – це наша гордість, взірець мужності, свідомості й самопожертви, непорушна сила між страхіттями війни й життям мирних людей!

Ми намагаємось виховувати справжніх українців, і кожен здобувач освіти розуміє, що зараз такий складний час, і невеличкі донати можуть допомагати нашим збройним силам.

Наша СИЛА – у нашому ЄДНАННІ!

Учора, 18 жовтня в нашому закладі освіти відбувся благодійний ярмарок «СИЛА В ЄДНОСТІ» на підтримку Збройних Сил України.

На благодійному ярмарку продавалися різноманітні смаколики та власноруч виготовлені вироби, усе, що принесли наші улюблені батьки, все, що подобається нашим дітям. Серед запропонованого асортименту були з любов’ю приготовлені випічка та солодощі: тістечка, кекси, торти, трубочки та інші ласощі. На ярмарку можна було придбати страви української кухні, напої, сувеніри, прикраси.

Відвідавши ярмарок, кожен отримав незабутні емоції, а головне – підтримав наших захисників.

Дякуємо всім і кожному особисто, хто долучився до цього заходу, за активність, ініціативність, небайдужість і підтримку наших Збройних Сил!

Об’єднуймо зусилля заради Перемоги!

Разом ми – сила!

Разом ми – непереможні!

Слава Україні! Героям Слава!

 

#Вірю_в_ЗСУ

#Дякую_ЗСУ

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.