На базі ліцею «Голосіївський» № 241 м. Києва 28 лютого відбувся Брей-ринг «Зелений Маквін” з правил дорожнього руху для учнів шкіл Голосіївського району.

Мета заходу перевірити в учнів знання правил дорожнього руху, познайомити з новими правилами; з’ясувати, як учні засвоїли правила безпеки руху велосипедистів, як зрозуміли основні вимоги до руху велосипедистів; дотримуватися безпеки на дорозі і в транспорті; учити поважати правила дорожнього руху; розвивати пам’ять, логічне мислення, уміння міркувати і висловлювати власну думку; виховувати почуття відповідальності за власне й чуже життя і здоров’я.

Від нашої школи взяла участь команда «Стодесяточка», учні 5-6 класів.

Вже під час першого туру стало зрозуміло, що конкурс буде цікавим, і школярі так просто не віддадуть перемогу суперникові.

Для усіх учасників незабутні враження, шквал емоцій, гарний настрій. Та, головне, ще раз нагадала дітям про правила безпечної поведінки на дорозі й дала можливість учням зрозуміти, що від правильності й ефективності надання домедичної допомоги залежить життя людини.

За результатами засідання журі третю сходинку посіла наша команда «Стодесяточка». Усі учасники отримали приємні подарунки, а щонайважливіше багато позитивних емоцій, новий цікавий досвід та підкріпили свої знання.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.