Книга – це велике диво, створене людиною. Щодня ми маємо справу з книгою в школі та вдома. Про все ми дізнаємося з книг. Якою ж була перша книга? Чи було її надруковано, чи написано від руки? З чого її було зроблено? Ось про це йшла мова на бібліотечному  уроці “До Країни книг”, який підготувала Шмигирівська Надія Олексіїївна.

Маленьких другокласників чекала зустріч з чарівним світом Книжкового королівства. Учні вирушили у захоплюючу подорож через століття та дізналися  про нелегкий шлях, який пройшла книга, аби сьогодні слугувати нам вірним другом і помічником, .

Учні побачили, як багато книг в бібліотеці, дізналися, що кожна книга має свою класифікацію, та своє місце на стелажі, роздивились книжкові виставки, нагадали бібліотечні правила.

Діти з цікавістю розглядали дитячі книжечки, гортали сторінки, дивилися ілюстрації до творів. А потім обмінялися враженнями від прочитаного, вчилися аналізувати свої читацькі інтереси, висловлювалися про значення і користь книг в житті людини.

Діти зрозуміли, що книга – це величезний винахід людства,  кожна книга – це мудрий і добрий друг. Книги потрібно берегти і шанувати.

Дякуємо бібліотекару, Надії Олексіївні за цікавий і змістовний урок.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.