В рамках Всеукраїнського тижня права з метою популяризації та підвищення рівня правової обізнаності серед учнів закладів середньої освіти Голосіївського району міста Києва, в з метою виховання соціально-правової активності учнівської молоді; допомоги учням у вираженні та поширенні серед ровесників своїх знань про право за допомогою малюнків було організовано виставку дитячого мистецтва «Я маю право на…». 

 З 26 лютого проходить виставка-конкурс  творчих робіт учнів у Київському палаці дітей та юнацтва.

Учні нашої школи мали змогу переглянути роботи юних митців, побувати на церемонії нагородження переможців, а також прийняти участь у майстер-класі з художником «Емоція. Абстракція. Мистецтво.». Також було ознайомлено школярів із правами та обов’язками громадян і дітей, що передбачені законодавством України, зокрема Конституцією, а також нормами міжнародного права.

Учениці нашої школи прийняли участь у конкурсі «Я маю право на…» Карлюшина Дар’я і отримала диплом першого ступеня.

Пишаємося своїми учнями!

—Дариночко! Нехай у твоєму житті буде багато таких свят і заслужених нагород!

Така виставка творчих робіт стала ще однією прекрасною ноткою, адже дитячий малюнок завжди привертає увагу своєю щирістю, безпосередністю, відкритістю та особливою енергетикою, а представлені роботи учнів просто випромінюють мир, гармонію, тепло, позитив і гарний настрій. За допомогою засобів образотворчого мистецтва діти висловлюють свої почуття та ставлення до своїх прав.


Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.