Музика селиться в серці людини,

Де не замовкає ні на хвилину.

Переплітаються в ній почуття.

Музика-частка людського життя.

Музика! Хто не зачарований нею і не згадує її як своє дитинство, свою юність, своє бажання бути красивим, ніжним, сильним і хоробрим? Вона не лише втілює почуття і думки в своїх образах, а й породжує нові, інколи несподівані, але такі, що не виникли б у нашій свідомості без її допомоги. Музика завжди співзвучна душі людини, немовби зберігає у собі велику й неосяжну таємницю безсмертя.

«Музика – таємнича, ледь розкрита книга», – сказав Максим Рильський. – «Тож заглиблюйтеся в її сторінки».

З метою ціннісного ставлення до мистецтва, музики у нашій школі 27 лютого пройшов захід “Турнір знавців музики” який проводила вчитель музичного мистецтва Гончар Н.В.

     Дуже весело пройшов турнір між командами учнів 7-А та 7-Б класів. Вони змагалися за звання кращого мистецтвознавця, вирішуючи складні головоломки, завдання, вгадуючи композиторів, мелодії. Ведучі заходу залучали до співучасті і глядачів, які активно відповідали на її запитання та із задоволенням виконували українські народні пісні. Справжньою окрасою змагань були виступи учнів: Гончар Аліни, Коржук Софії та Трибухівської Анни. Журі підсумували результати та визначили переможця – команда учнів 7-А класу. Переможці були відзначені солодкими призами.

Під час проведення заходів не було байдужих учнів. Усі вони залюбки поринали у чарівний світ музики.

Цей час по-справжньому можна назвати мистецьким, адже  школярі мали змогу ближче познайомитися з світом прекрасного-музикою, та проявити свої здібності і талант.

Дякуємо усім за активну участь!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.