Міжнародний жіночий день –  одне з найзворушливіших свят тому, що кожен з нас

із дитинства несе в душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, підтримає, пробачить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.

Листівки на 8 березня своїми руками з паперу – відмінний подарунок для кожної мами, чудовий спосіб нагадати своїй матусі про найніжніші і найтепліші почуття до неї. До того ж це допомагає не тільки зробити яскравий і приємний подарунок для найріднішої людини, але і розвиває творчі здібності дітей, уяву, фантазію, креативне мислення, удосконалюється вміння роботи з папером, ножицями, клеєм і додатковими матеріалами та інструментами.

Учні 1-А класу разом з класним керівником Веретою З.В. напередодні свята 8-Березня власноруч виготовили  вітальні листівки для своїх матусь і  бабусь.

Тож, милі жінки – колеги вчителі, учениці школи! Сердечно вітаємо вас з чудовим весняним святом – 8 Березня, яке є символом кохання, радості й тепла! Возвеличуючи жінку, дівчину – щиро дякуємо вам за доброту вашої душі, силу духу, плідну працю на рідній землі, невтомні руки та чуйне серце. Нехай у ваших оселях завжди панують мир і злагода, добро і достаток, надія і щира любов! Міцного вам здоров’я, щастя, добробуту, щедрої долі, чудового весняного настрою!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.