1 грудня вся світова спільнота відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Цього дня людство згадує про те, яку серйозну загрозу для життя людей несе ця глобальна проблема. І заклад освіти займає тут далеко не останнє місце, адже саме у школі  формується, розвивається і набирається знань майбутнє нашої держави.

Не залишились осторонь  цієї проблеми педагоги і учні нашого закладу освіти. В школі було проведено челендж «Ми проти СНІДу! Ми за здоровий спосіб життя!», а також фотоконкурс колажів та творчих робіт, проведення профілактичних бесід, інформаційних хвилинок «Правда про СНІД», які дали змогу дітям більше дізнатись про СНІД,  усвідомити всю небезпеку, яку несе ця хвороба, уберегти себе від цього страшного захворювання, зробити правильний вибір у житті, спонукали до здорового способу життя та виховували почуття толерантного ставлення до ВІЛ – інфікованих.

Народна мудрість твердить:» Здоров’я – найвище благо». І лише духовно і фізично сильна та здорова особистість може увійти в сучасний напружений ритм життя, здобути відповідні знання, допомогти собі й навколишнім, стати корисною для суспільства. Тож бережіть себе і будьте здорові!

 

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.