Виховання патріотичного настрою та національної свідомості у нашого молодого покоління є найголовніше на даний час.

6 та 13 квітня вихованці гуртка “Хоробрі серця”(молодшої вікової групи) під керівництвом керівника гуртка – Заєць О.О. брали участь у  І-ому (районному) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Змагання пройшли в захоплюючій атмосфері спільно з іншими роями, що об’єдналися у патріотичних почуттях та любові до своєї Батьківщини.

Наші маленькі патріоти, захоплюючись цією грою, продемонстрували високий рівень підготовки в численних конкурсах та змаганнях («Однострій», «Метання гранати», «Рятівник», «Туристська смуга перешкод», «Орієнтквання на місцевості з цілевказанням»), які випробовували їх на міцність та витримку.

Спостерігаючи за «Хоробрими серцями», розумієш, що майбутнє України знаходиться в надійних руках.

Пишаємось нашими дітьми та вчителями, які разом втілюють найкращі цінності та ідеали.

Дякуємо вчителям, батькам, які віддають своє серце та душу, допомагаючи дітям зростати мудрими, добрими та відповідальними громадянами України.

Нехай наші маленькі герої продовжують рости, розвиватися та нести в собі силу та мудрість, яка допоможе їм зробити Україну ще кращою країною у майбутньому!

 Нехай дух перемоги та патріотизму завжди супроводжує наших юних Котигорошків.

Дякуємо організаторам гри БДЮТ і гостинним – Ліцею “Голосіївський” 241 та еколого-природничому ліцею 116, що такий захід надав можливість змагатися, відчути дух своєї країни, адже формується покоління гідних та свідомих громадян, які зможуть змінювати світ на краще! А ми їм в цьому допоможемо!

Ми віримо у ПЕРЕМОГУ, у МИРНЕ та СВІТЛЕ майбутнє дітей УКРАЇНИ!

Слава Україні та її патріотам!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.