Фізична культура і спорт – це найкраще, що існує для підняття свого духа, підтримання фізичної форми і здоров’я людини.

У такий складний і непростий для нас всіх та нашої країни час, жахливий час війни, вчителі фізичної культури об’єдналися, на благо миру та розвитку для школярів, для того щоб передати дітям всі накопичені знання та досвід, підтримати наших маленьких українців, підняти їм трохи настрій на підвищення сили духу, підтримки один одного та віри в перемогу. Як би не було складно, але нам треба рухатися, жити в русі, любити своє тіло, бути його частиною і це обов’язок кожної людини, а не лише учнів та спортсменів.

Сьогодні, 10 травня 2022 року, відбувся зірковий урок з фізкультури за участю видатної українки, акторки, телеведучої ранкового шоу – Лілії Ребрик, в якому прийняв участь і наш заклад освіти, СШ №110 імені К.Гапоненка, разом з іншими колегами проводила урок наша талановита вчителька фізичної культури – Шосталь Юлія Леонідівна.

Урок розпочався з привітання, далі –  короткий інструктаж, вимірювання пульсу, вивчення нової заклички, розминки, а потім – інтерактивні вправи, веселі фізичні заняття і на останок рефлексія.

Діти охоче спілкувалися з телеведучею, задавали запитання. Діткам було дуже приємно та цікаво.

Цей Всеукраїнський урок об’єднав здобувачів освіти та вчителів з різних куточків України навколо миру, дружби та розвитку, перелаштував їх на рухову активність, а спорт хоч на трішки відволік дітей від війни, від тривожної інформації, і підтримав їх тіло у формі. Ми переконалися що після спортивних занять у дітей з’являється зовсім інший настрій, і всі починають посміхатись.

Наш педагогічний колектив дякує, пишається та цінує чудового професіонала, нашу кваліфіковану колегу, вчителя фізичної культури – Юлію Леонідівну, яка мотивує дітей займатися спортом, навчатися, посміхатися та бачити зірок. Сьогодні на педагогічній нараді директор закладу освіти, Лариса Ігорівна Дубовик подякувала та вручила її грамоту, адже попри всі негаразди маємо говорити собі: “Так, ми сильні і можемо разом з дітками ставати та займатись спортом!”

Організаторами заходу є Міжнародний дитячий фонд ООН «ЮНІСЕФ», Міністерство освіти і науки, Комітет із фізичного виховання та спорту МОН України, Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти», ГО «Рух Олександра Педана «Джуніор».

Хто не зміг долучитися – переглядайте та займайтеся руховою активністю: YouTube-каналі.

#перемагаєморазом!

#всебудеукраїна

#спорт_це_сила

#фізичнакультура

#навчаннятриває

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.