Сучасне суспільство висуває підвищені вимоги до особистості вчителя, до рівня його професіоналізму. Зміни, що відбуваються галузі освіти вимагають удосконалення системи професійного і особистісного розвитку освітян.

Робота з людьми, а особливо з дітьми, потребує розвиненої та тонкої системи почуттів. Саме тому для нас дуже важливою є така якість, як емпатія – уміння емоційно відреагувати на почуття дитини, вчасно зрозуміти її стан і настрій, мати уявлення про середовище, у якому перебувають діти. Таке вміння є запорукою успішної взаємодії педагога зі своїми учнями.

В межах дослідно-експериментальної роботи «Розвиток управлінської компетентності керівників ЗЗСО», 25 жовтня відбулась чергова захоплива, яскрава, а найголовніше – корисна зустріч.

Говорили про «емпатію», «відповідальне середовище», «креативність», «здоров’я» та модель майстерної професійної діяльності та поведінки вчителя;

вироблення кожним учасником свого професійного стилю, усвідомлення своїх професійних можливостей, визначення шляхів професійного становлення і зростання;

формування ціннісних орієнтацій, духовних потреб, високих моральних якостей, здатності до постійного оновлення знань, професійної мобільності, творчого розв’язання професійних завдань.

Навчились як  ідентифікувати себе у професійній діяльності, визначати шляхи професійного зростання, формувати власний професійний стиль тощо.

Дякуємо за навчання в тренінгових групах, яке розвиває навички співпраці, сприяє конструктивному спілкуванню, розширює коло друзів, відкриває нові перспективи.

Бажаємо всім успіхів в роботі та гармонії  у вашому житті.
 

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.