Якісна освіта неможлива без невпинного особистісного зростання. Саме тому ми приділяємо увагу не лише засвоєнню навчальних матеріалів та формуванню професійних компетентностей, але й розвитку особистості у якнайширшому спектрі можливостей людської цивілізації. Це, найперше, стосується культури та мистецтва, без яких неможливе формування гармонійної людини.

Так, нещодавно наш педагогічний колектив відвідав Національний музей «Київська картинна галерея». Це і старовинні ікони 13 століття, і класичний живопис, і творчий доробок митців початку 20 століття. Вчителі мали можливість насолодитись усією експозицією, що налічує тисячі витворів мистецтва, котрі розкривають історію іконопису та живопису впродовж століття.

Педагоги обов’язково продовжуватимуть організовувати прекрасні пізнавальні заходи, що збагачують нашу молодь новими знаннями, враженнями і допомагають усвідомити важливість культури та мистецтва у житті сучасних людей, а також вкотре переконалися в тому, що творчість, як нова реальність, розкриває в особистості нові грані та на мить зупиняє час.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.