День замовлення подарунків і написання листів Діду Морозу відзначається в грудні. У багатьох країнах саме в цей день починають працювати пункти прийому дитячих листів з новорічними побажаннями головному зимовому чарівнику. Не залишилися осторонь і учні нашого закладу освіти.

Адже це свято, присвячене всім, хто вірить в казкового Діда Мороза. Знають його у всьому світі і в кожній країні, лиш називають по-різному: Санта-Клаус, Тао Куен, Увлін Увгун, Дзед Мароз, Юленіссен, Пер Ноель…

То чому ж не написати листа Дідові Морозу, в якому і розповісти про свою мрію?

Учні 4-В класу під керівництвом Тализіної-Цайтц Віри Володимирівни, вчителя французької мови з радістю та вогниками в очах, написали листи Перу Ноелю.

Французький колега Діда Мороза — Пер Ноель. У перекладі його ім’я означає Батько Різдва. Пер Ноель схожий на Санту, але замість оленів він пересувається на віслюку. У Новий рік спускається по димарю в будинок, де перед каміном у вітальні діти залишають сабо, порожні дерев’яні черевики, і чемно йдуть спати. Пер Ноель приїздить не сам, а з компаньйоном Пер Фуетаром — суворим стариганем з різками. Він на вушко нашіптує “Санті”, як увесь рік поводили себе діти і чого заслуговують більше — солодощів чи покарання.

Дітям захід сподобався, все пройшло цікаво і захоплююче, школярі отримати нові знання та враження.

Тож, давайте вірити в дива і ми!!!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.