Сьогодні, 11 грудня учні нашої школи відвідали виставку під назвою «Поліція – очима дітей», яку розгорнуто у приміщенні Голосіївської райдержадміністрації.

Презентацію виставки та зустріч зі школярами району провели працівники сектору ювенальної превенції Голосіївського управління поліції ГУ НП у м. Києві (начальник сектору– капітан поліції Євген ЗОЦЕНКО ).

Виставку відкрили начальник Голосіївського управління поліції Головного управління Національної поліції у м. Києві полковник Олег ВОЛОШИН та заступник голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Юрій ТКАЧЕНКО. 

Виставка складається з малюнків учасників та переможниці нашої школи, яка зайняла ІІІ місце, учениця 9 класу – Карлюшина Дар’я. Конкурс проводився на базі Голосіївського управління поліції за підтримки Міжнародної програми підвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування (ІСІТАР) Департаменту юстиції США. Мета якого залучити дітей до створення логотипу кампанії із запобігання злочинності.

Поліцейські також розповіли про особливості діяльності  Поліції та відповіли на дитячі запитання. 

Зустріч була цікавою, пізнавальною та змістовною, за що адміністрація СШ№110 висловлює щиру вдячність організаторам виставки.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.