Шкільна родина СШ №110 імені К. Гапоненка щиро вітає своїх вчителів з державними нагородами!

За сумлінну працю в період воєнного стану, високий професіоналізм і компетентність,  вагомий внесок у розвиток української освіти були вручені грамоти та подяки від Управління освіти Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації.

Нагороджені:

Заєць Ольга Олександрівна,

Головко Анастасія Юріївна,

Арсенюк Наталія Олександрівна,

Сєдіна Людмила Вікторівна.

А також від Департаменту освіти та науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) за сумлінну працю, досягнення високої майстерності у професійній діяльності, вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління нагороджена грамотою – Верета Зоя Володимирівна.

Пишаємось і дякуємо вам за професіоналізм, креативність, наполегливість, змогу продемонструвати свої знання та педагогічні знахідки.

Наші перемоги та успіхи – це ваші зусилля і ваша нелегка робота.

Зичимо творчих злетів, професійних досягнень, можливостей самовираження та самовдосконалення, освітянських перемог, розумних та вдячних учнів.

Саме ви, педагоги, формуєте наше майбутнє, даруєте дітям знання, виховуєте людяність та ввічливість, формуєте світогляд та життєві цінності. Бажаємо вам міцного здоров’я, сил і натхнення у вашій нелегкій, але улюбленій справі.

Наші освітяни талановиті.

Пишаємося нашим зірковим колективом.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.