Дорогі діти! Шановні батьки!

Щиро вітаємо вас із світлим та прекрасним святом – Міжнародним днем захисту дітей!

Дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, це – пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов’язок батьків, школи, суспільства та держави. Ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави. Саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля. Врешті-решт, саме для цього всі ми живемо та працюємо.

Тому наше основне завдання – виховати своїх дітей розумними, порядними, добрими, з щедрою та гармонійною душею, впевненими в собі. А ще – прищепити їм палку любов до знань, рідної Батьківщини, мови та культури.

Любі діти! Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми, а в житті кожного обов’язково засяє зірка, що вкаже шлях до щасливого прийдешнього. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день – добрим і цікавим. А батькам побажаємо терпіння, доброти і ніжності. Піклуйтесь про дітей, формуйте у них найкращі цінності, частіше говоріть з дітьми, прислухайтесь та пам’ятайте народну мудрість: що посієш, те й пожнеш.

 

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.