Математика – наука молодих. Інакше й не може бути. Заняття математикою – це така гімнастика розуму, для якої потрібна вся гнучкість і вся витривалість молодості. (Н. Вінер)

 

Вітаємо Ітімєнєву Амалію, ученицю нашого закладу освіти, 4-А класу (вчитель Дідух І. О.) з перемогою (1 місце) в міжнародному конкурсі з ментальної математики в ОАЕ Дубаї.

Ментальна арифметика – це методика, яка активно сприяє інтелектуальному розвитку дітей, підвищуються розумові здібності та творчій потенціал за рахунок усних арифметичних розрахунків. Під час підрахунку діти уявляють абакус та переставляють кісточки якого подумки. Це і є ментальний рахунок.

Освоївши ментальну арифметику, дитина зможе подумки додавати, віднімати, ділити, множити при цьому одночасно розповідаючи вірші чи роблячи гімнастичні вправи. Оперуючи навіть 10-значними числами, швидкість обчислення просто вражаюча.

Дякуємо матусі та вчителю, Інні Олександрівні, за  підготовку  конкурсантки, за натхнення та щоденну важку та кропітку працю, за терпіння та підтримку. Так тримати!

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!

Нам є чим пишатися!

Бажаємо тобі, наша розумнице, подальших успіхів, нових перемог, натхнення, цілеспрямованості, за тобою – майбутнє!

Ми переконані, що наша обдарована молодь досягне нових вершин світової науки та надалі здобуватиме славу Україні.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.