«Сокіл» («Джура»)- гра, яка загартовує характер, пробуджує дух патріотизму, привертає увагу до історії України, звичаїв та традицій.

Сьогодні, 7 травня в БДЮТ відбулося урочисте нагородження районного етапу ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНОЇ ГРИ «СОКІЛ» («ДЖУРА»)

За рішенням суддівської колегії, переможцями нашої гімназії, рій «Хоробрі серця», молодша вікова група «Джура –Котигорошко» визначено в таких конкурсах:

ІІІ місце – «Орієнтування на місцевості з цілевказанням»;

ІІІ місце – «Однострій».

У наполегливій і напруженій боротьбі, наш рій показав свою майстерність та  велике бажання до перемоги. Пишаємося! Ви молодці!
Впевнено можемо сказати, що в пам’яті учасників залишаться приємні спогади та чудові враження, адже етапи проходження змагань для Джур-Котигорошків – це перш за все ще один цінний досвід, бо ця гра – це великий світ, в якому знаходять нових друзів, нові знання та проходять випробування на єдність.
Вітаємо «Хоробрі серця» і їх наставницю – Ольгу Олександрівну з прекрасним дебютом. Бажаємо натхнення, козацького завзяття та подальших успіхів.
Щиро дякуємо колезі, що долучається до важливої справи, виховання підростаючого покоління.

До нових ПЕРЕМОГ !

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.