Професія вчителя одна з найшанованіших, найпочесніших та найвідповідальніших професій. Можна сказати, що вчитель створює майбутнє країни, тому що від його праці багато в чому залежить різнобічність розвитку знань молодого покоління, його переконання, світогляд, моральні якості.

Педагогічна діяльність вимагає особливого покликання. Вихованням і навчанням можуть займатися люди зі схильністю і любов’ю до цієї справи. Учитель повинен любити і передавати свої знання іншим, захоплюватися самим процесом навчання і виховання людини.

Учитель крокує в ногу з часом, показує високий інтелектуальний  і професійний рівень, а головне, не зупиняється на досягнутому.

Саме такою творчою, невтомною, креативною, талановитою, ініціативною і непосидючою є наша колега – вчитель фізичної культури СШ №110 імені К. Гапоненка міста Києва, Шосталь Юлія Леонідівна.

Сміливо і впевнено вона вийшла  на професійний ринг і якнайкраще продемонструвала свій фаховий рівень, педагогічний досвід та незмінне ставлення до своєї роботи та учнів у І турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023». Рішенням фахового журі міського конкурсу  у номінації “Фізична культура” Юлія Леонідівна посіла ІІ місце.

Шановна наша колежанко!

Ви – наша гордість!

Прийміть найщиріші вітання! Бажаємо не зупинятися на досягнутому, нехай творчий потенціал, невичерпний ентузіазм та наполеглива праця допоможуть досягти омріяної мети!

Успіхів вам, натхнення, творчості і позитиву кожен день!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.