Одним із завдань сучасної шкільної  правової освіти є вміння учня орієнтуватись у величезному потоці інформації. Навчити цього лише на уроці правознавства просто неможливо, тому в нашому закладі освіти щорічно проводиться різноманітні форми позакласної роботи. Однією з них є екскурсії.

В рамках проведення «Тижня права» 07 листопада учні 10 та 11 класів під керівництвом Дубовик Л.І. відвідали офіс Уповноваженого Верховної ради з прав людини.

Захід було спрямовано на розширення знань учнів про декларовані в Конституції України права, свободи і обов’язки людини, громадянина, про органи державної влади України, зокрема законодавчі, їх функції та повноваження, а також виховання в учнів почуття патріотизму поваги до рідних, однокласників, учителів.

Було акцентовано увагу на те, що основна мета нашої держави – навчити людей, які в ній проживають, не тільки користуватися правами, але і дотримуватися правової поведінки у відносинах з іншими людьми, установами.

Подібні заходи підвищують зацікавленість учнів у вивченні правознавства, розширюють правові знання учнів, формують уміння співвідносити норми моралі та права, застосовувати правові знання в повсякденному житті.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.