Щороку 4 травня у всьому світі відзначається Міжнародний день пожежників.

Сьогодні, 4 травня, ми дякуємо всім, хто, не шкодуючи себе, продовжує боротьбу з вогнем та шануємо пам’ять тих, хто віддав своє життя, рятуючи інших.

Неможливо переоцінити значення пожежників України у російсько-українській війні, адже саме вони зараз оперативно виїжджають на всі пожежі, спричинені російськими загарбниками і не тільки. Вони рятують людей і тварин із смертоносного полум’я.

Цього дня у нашому закладі освіти були проведені виховні години, метою яких було продовжувати ознайомлення учнів з правилами протипожежної безпеки, розвивати навички самозбереження, свідомої поведінки під час пожежі, виховувати повагу до працівників пожежної безпеки.

Також здобувачі освіти 2а, 3б та 7б класів мали змогу спробувати себе у ролі пожежника, приміряти спецодяг та посидіти у пожежному автомобілі, завітавши у гості до пожежної частини №8 Голосіївського РУ ГУ ДСНС України у місті Києві. Фахівці ознайомили дітей зі специфікою роботи пожежника, продемонстрували присутнім спецтехніку, розповіли про призначення пожежного авто, показали спеціальні інструменти, які використовують під час гасіння пожеж та інших надзвичайних ситуацій.

Школярі привітали пожежників побажали їм міцного здоров’я, натхнення, мирного неба і спокійних чергувань.

 

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.