Спеціалізована школа I-III ступенів з поглибленим вивченням французької мови імені К.Гапоненка в місті Києві  завершує участь  у проєкті «ГРА ЗА РІВНІСТЬ – 2022»  від Klitschko Foundation.

Координатором проекту в закладі є вчитель фізичної культури – Юлія Леонідівна Шосталь, яка успішно пройшла освітню частину проєкту.

Локальний проєкт складається з двох частин – теоретичної та практичної. Для реалізації практичної частини вчитель 5.10.2022 року провела лекцію з учнями 5-7 класів на тему: “Запобігання булінгу та створення безпечного середовища”.

Це актуальна та вкрай важлива тема, адже у шкільному житті, сповненому новими знаннями і цікавими подіями, виникають ситуації приниження чи знущання з однокласників, молодших школярів, друзів.

Учні 5- 7 класів ознайомилися з корисними порадами протидії булінгу, переглядали презентацію та відеоматеріали, розглядали уявні ситуації, пов’язані з булінгом,  причини виникнення, психологічні портрети учасників булінгу, наслідки, вчилися відрізняти поняття булінг та конфлікт, пропонували свої шляхи подолання булінгу у школі.

Саме такі заходи навчають школярів користуватися своїми правами, захищати їх у разі порушення, не бути байдужими, налагодити стосунки з однолітками, почувати себе захищеним, поважати свої права, права іншого і вчитися співіснувати разом.

Можемо з впевненістю стверджувати, що учні  5-7 класів нашого навчального закладу вміють захистити себе і своїх друзів від булінгу, знають свої права та обов’язки.

Лекцію можна переглянути за посиланням:

#СпеціалізованаШкола110іменіКГапоненкаВмістіКиєві

#гразарівність

#klitshkoFoundation

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.