З 15 по 25 жовтня триває декада початкової школи

Декада проводиться з метою формування інтересу та зацікавленості учнів до вивчення навчальних предметів, поширення передового педагогічного досвіду учителів початкових класів щодо реалізації компетентнісного підходу в освітньому процесі.

Пропонуємо всім бажаючим ознайомитися з планом проведення декади, а учням бажаємо цікавих заходів та приємних вражень.

15.10 – Лінійка. Турнір шахістів.

16.10 – Конкурс аплікацій «Золота осінь»

17.10 – Квест-гра «Подорож казкою»

18.10 – Спортивне свято

21.10 – Олімпіади з предметів: математика, українська мова, прирдознавство

22.10 – Караоке

23.10 – Флешмоб

24.10 – Виховний захід «Дружба»

25.10 – Свято осені «»Хелоувін». Композиція з гарбузів. Заключна лінійка.

Уже самі назви говорять про широку палітру цікавих заходів, які відбуваються в учнівських колективах. Їх режисерами-постановниками виступають класні керівники, вихователі груп продовженого дня. Їхній ентузіазм, творчий підхід допомагають зробити декаду початкової школи справжнім святом, як для дітей, так і для дорослих.

У перший день декади  учні 1-4 класів змагалися за звання кращих шахістів.

16.10 пройшов конкурс аплікацій «Золота осінь» на якому учні мали змогу продемонструвати поробки виготовлені спільно з батьками. Усі роботи були яскраві, різноманітні, індивідуальні. За результатами виставки можна впевнено стверджувати, що людській творчості та креативності немає меж.

17.10 школярі мали змогу позмагатися в надзвичайно цікавій квест-грі «Подорож казкою», яку організували і провели для них учителі Черевко Т.С. та Арсенюк Н.О. Школярі поринули у світ чарівної мелодії художнього слова, пройшлися сторінками дитячих журналів та книг, побували на вернісажі героїв улюблених казок.

18.10 між учнями 1-4-х класів відбулися спортивні змагання, завдяки яким виховується любов до фізкультури та спорту, почуття дружби, колективізму. Святкова атмосфера, позитивні емоції, згуртованість дітей та команд, от що могли побачити на цих змаганнях. Організувала свято Шевченко І.О.

Декада не закінчилася, і надалі продовжується кропітка праця вчителів, яка покликана пробудити в учнів творчість і пізнання, підтримати їх інтерес та бажання вчитися, максимально використати те, що так щедро закладено природою.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.