В нашому закладі освіти згідно річного плану з 15.04.2019 по 26.04.2019 проходила декада іноземних мов. Під час декади з метою підвищення інтересу учнів до предметів англійської та французької мови та передачі педагогічного досвіду вчителями іноземних  мов були проведені відкриті уроки та позакласні заходи на високому професійному та естетичному рівні, які сприяли вихованню в учнів інтересу та підвищення мотивації до вивчення іноземних мов. 

Викладачі іноземної кафедри організували та провели:

  • конкурс на кращого читця англійської та французької поезій серед учнів 2-11 класів;
  • спектакль «Білосніжка і сім гномів» серед учнів початкових класів;
  • виставку стін газет «Сторінками видатних людей Англії, Франції», де учні розповіли про цікаві факти з їхньої біографії та творчості (учні 5-11 класів);
  • закриття декади іноземних мов у вигляді  святкового концерту (учнів 2-11 класів);
  • нагородження переможців Всеукраїнського конкурсуз англійської мови «Гринвіч» (учні 4-Б та 7-А класів)

Приємні сюрпризи та веселі музичні інсценівки очікували на учнів, вчителів та гостей, які були запрошені на свято. Учні 2-11 класів вразили майстерною грою акторів, вільним володінням англійською та французькою мовами та своїм бажанням створювати нові проекти. Це дало змогу учням розкрити свій творчий потенціал, використати свої можливості та відчути, що кожен може досягти успіхів при вивченні іноземної мови. Музичні постанови  викликали неабиякий інтерес як учнів, так і батьків, які були присутні на святі.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.